Style1

Style2

Style3[OneLeft]

Style3[OneRight]

Style4

Style5

 Şehir Tiyatroları'nın düzenlediği 31. Genç Günler, 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü başlıyor.

Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde 9 Mayıs’ta saat 17.00’deHakan Elbir ve Bensu Orhunöz’ün açılış konseri ile başlayacak olan Genç Günler, 9-21 Mayıs 2015 tarihleri arasında dopdolu bir programla seyirciyle buluşacak.
Bu yıl, Harbiye Muhsin Ertuğrul, Üsküdar Kerem Yılmazer, Üsküdar Musahipzade Celal ve Kadıköy Haldun Taner Sahneleri’nde gerçekleştirilecek olan 31. Genç Günler kapsamında; Genç Tiyatro 10 yeni oyun ve 3 dans gösterisi sahneleyecek.
Bu yıl birincisi düzenlenen Konservatuvarlar Buluşması’nda 9 oyunyer alacak.
Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nin Sahne Dekorları ve Kostüm Bölümü sergisi, İlyas Odman, Okan Patırer ve Ebru Ahunbay yönetiminde 3 hareket atölyesiMurathan Mungan’la gerçekleştirlecek bir söyleşinin yanı sıra Fransa’dan konuk bir tiyatro topluluğu  da oyun sahneleyecek.
Şehir Tiyatroları ve Türk Kadınlar Birliği'nin birlikte düzenlediği 21. Bedia Muvahhid Tiyatro Ödülü’nün verileceği tören, 14 Mayıs 2014 Perşembe günü saat 19.00’da Kadıköy Haldun Taner Sahnesi’nde gerçekleştirilecek.
Tamamı ücretsiz olan 31. Genç Günler’e tiyatroseverler ve İstanbul’un tüm gençleri davetlidir.

About İDRİS GÖK

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Post a Comment


Top